Skottdagen

Hellu!
Håller just på att tvätta för fullt. En fråga jag ställer mig, firar man att det är skottdagen? Typ att man kan fika eller göra nått annat mysigt? #vorefantastiskt
Haha dem sa precis på radion att det borde placeras ut psykologer på IKEA och idrottsarenor, det är ju fantastiskt roligt! #humor #norrmän

Igår satt jag och funderade på hur mycket jag tycker om våren, men sen kom jag fram till hur mycket jag tycker om hösten. Fast jag kom även fram till att jag älskar vintern och sommaren, så funderingen resulterade i att jag tycker om alla årstider. Men just nu och de senaste dagarna har jag njutit av min kärlek till våren. Det mysigaste är att man kan börja odla små växer, och bli imponerad av hur något så litet som ett frö kan bli så stort av lite jord, ljus, luft och vatten. Det är fantastiskt!
Har inhandlat fröer och planterat några av dem, se så söta!








Nu måste jag lämna in uppgifterna, men varför kan jag inte? Jo för jag är feg och tror att jag kan skriva mer fast jag vet att jag inte kommer göra det! Fan för mig, lämna bara in uppgifterna och se glad ut! #segastivärlden


<3iNA
Hellu!
Håller just på att tvätta för fullt.
Haha dom sa precis på radion att det borde placeras ut psykologer på IKEA och idrottsarenor, det är ju fantastiskt roligt! #humor #norrmän

Igår satt jag och funderade på hur mycket jag tycker om våren, men sen kom jag farm till hur mycket jag tycker om hösten. Fast jag kom även fam till att jag älskar vintern och sommaren, så funderingen resulterade i att jag tycker om alla årstider. Men just nu och de senaste dagarna har jag njutit av min kärlek till våren. Det mysigaste är att man kan börja odla små växer, och bli imponerad av hur något så litet som ett frö kan bli så stort av lite jord, ljus, luft och vatten. Det är fantastiskt!

Hudik

Tjoo!
Kom precis hem till Hudik, skönt att äntligen vara hemma. Som sagt, jag älskar att vara borta och komma hem. Gårdagen tillbringades i Gävle och hos tandläkaren, är trött på tandläkare. Dom kan inte stå för vad de har gjort och kan inte svara på frågor, dem skyller bara ifrån sig. Trött trött trött på tandställning och allt som tillhör. Efter Gävle besöket bar det va mot Ljusdal igen för att hämta ut legitimationen och äta middag med mamma och pappa.

Jag hittade ett par super söta hängselbyxor i Gävle, hittade flera, men kunde inte köpa båda. Så det blev dessa #iloveit





Nu måste jag plugga, blev dåligt med plugg i helgen och igår. Måste ta tag i de nu när det närmar sig tenta.

Jag älskar att solen värmer och att man kan börja plantera små växter! Gillar även att det är skottdagen imorgon och att jag har namnsdag idag :D #Gilla




<3iNA

Ljusdal

Hej hallå!
Befinner mig just nu i Ljusdal. Dagen spenderades på Järvzoo, mysigt men blåsigt. Det negativa var att vi glömde Ketchupen hemma! Hur kunde vi glömma det viktigaste av allt?!  Men det gick ju vägen. Nu har jag kollat på melodifestivalen, men det va värdelöst ikväll så jag överväger en promenad i ett mörkt Bandy-Ljusdal.








Försökte även kolla på Bigbroher, men självklart fuckar deras server. Bigbrother suger för jag kan inte se de! NU går jag ut!

<3iNA

Trött

Shooho!
Det tar på krafterna att vara i Ö-vik kan jag säga. Idag har jag tvätta och plugga, imorgon bär det av mot Ljusdal och Järvzoo! Ser fram emot ett besök på Järvzoo, det va super längesen jag va där. Jag är fantastisk och trogen Järvzoo besökare, har ju årskort. Gilla!

Jag är lite bitter över att jag inte kan se på Bigbrother i Hudik. Får nog vara i Ö-vik mer, där har jag ju många kanaler. Kollade nya på gårdagens avsnitt och börjar känna något slags hat mot programmet, jag kände mig uttråkad. Men det kan bero på att dem bara klipper med diskussioner i avsnitten som visas, jag borde skaffa mig 24/7 :) Ska man kolla på Bigbrother ska man ju göra det ordentligt!


En lite småtöntigt redigerad bild, men det är kul att leka runt i Ps. Tänkte visa mina fixade naglar, eller rättare sagt mina nya nageldekorationer. Gillar de svarta plupparna!



Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen!

<3iNA

Lång dag

Helo!
Idag är det fettisdag! Ett fråga som jag ställde mig imorse när jag kolla på tvn var att alla sa "fetttisdag" men det heter väl "fettisdag"? Eller säger man olika i olika delar av landet? Jag tycker iallafall att det är helt fantastiskt med ännu en fikadag! Snart ska jag och @thissofe smaska i oss våra semlor :) #gilla




Lång dag i skolan idag, stora uppgifter som ska vara klar på kort tid. Men det har nog en mening och ett budskap, så det är bara att fokusera och jobba på. En positiv sak med dagen är att det va fantastiskt fint väder i morse, gilla!




Måste erkänna och upplysa att jag har för första gången i hela mitt liv kollat på Bigbrother. Och till min stora förvåning underhölls jag av det. Trodde inte att jag av den som gillade att se på en konstig mix av människor som är inlåsta i ett lyxhus, men det är jag! Det är ju fantastiskt!


<3iNA

Här igen då.

Fyra dagar och åtta timmar har gått sen jag skrev sist. Dom fyra dagarna och åtta timmarna har varit fullspäckade med saker, jag har tillochmed tagit mig hela vägen upp till Ö-vik.

Idag var första dagen i skolan för den här gången. Känns skönt att ha en dag avklarad, är dock lite nervös för vad morgondagens uppgift kommer bjuda på. Men det kommer säkert gå bra! Blir irriterad över hur kommunikationen på distansstudier fungerar ibland. Visst att läraren svarar snabbt, men svaret ska innehålla ett svar också. Inte bara negativ kritik som inte leder till något annat än irritation och stress. Bara att göra om och göra rätt.




Det har kommit mycke snö här uppe de senaste dagarna, går knappt att gå utan att halka. Men det blir så fantastiskt mysigt med massa snö, så länge man inte sitter i en bil under snön vill säga! #iblandharmantur

<3iNA

Tentan avklarad

Wooyo!
Har inte skrivit på ett tag för jag har pluggat, pluggat och åter igen pluggat eftersom det är tentadag idag. Snacka om att jag va nervös, och jag blev ännu nervösare när tentan publicerades. Jag tog mig i kragen och gjorde den och blev som tur av godkänd och över det tillochmed, jag va 6% från det betyg jag ville ha. Men med konstiga formuleringar och stress är det inte lätt att tyda alla frågor rätt, så jag ska vara nöjd! Jag är fantastisk, nu ska jag vara glad hela dagen!



Om det är nångång man ska träffa mej så är det nu, för jag är så fantastiskt otroligt glad, avslappnad och positiv! Det gillar vi allihopa!

<3iNA

Allas dag

Hi!
Idag är det som bekant alla hjärtansdag, fantastiskt mysigt! Jag älskar harmonin som tillhör om att få äta godis hela dagen utan att nån bryr sig! :D
Idag har det varit en fullspäckad dag, började med att jag pluggade och lämnade in en uppgift som jag dragit ut över en vecka med att lämna in, fan vad duktig jag är! Sedan skrev ut en massa CV:n och åkte till stan och delade ut dem med lite olika respons, hoppas på ett jobb! Efter det gick jag hem och bakade Whoopie pie som alla hjärtansdag fika, bilder kommer dyka upp under veckan. Sen blev det tacos, halvåttahosmig och nu plugg.

Jag är otroligt besviken på dagen, jag har inte fått ett enda JÄVLA geléhjärta! Det blir inge alla hjärtansdag utan de där sliskiga och lite äckliga godisarna. Men än har jag inte gett upp hoppet det är ju två timmar kvar på denna otroligt romantiska gottis-dag! Det blir strumpband på och fortsätta hoppas, man vet ju aldrig när det dyker upp nån lixom.

Jag måste vara stolt över mig själv som har lämnat in uppgiften och lämnat CV:n idag. Tummen upp för mig även fast jag antagligen blir utan hjärtan på alla hjärtansdag.




Till äran av dagen! <3PUSS.


Imorgon bär det av mot Ljusdal, ska ta hand om kisse missen Freja som ska steriliseras och därefter behöver någon fantastisk som tar hand om henne, vilken självklart blir jag!


<3iNA

Dopad dag

Hejsan svejsan!
Idag är som sagt min dopdag! Farmor ringde precis och sa grattis, det är nog bara jag och farmor som tycker att min dopdag är viktig. Fast vi tycker att det är viktigt på olika sätt, jag tycker att det är viktigt att ha en anledning till att fika och farmor tycker att det är viktigt att uppmärksamma dagen man fick sitt namn och blev välsignad av prästen.

Igår blev det årets första semla, oj så fantastiskt god den va! Jag har aldrig uppskattat semlor speciellt mycket för jag gillar inte smaken på brödet. Jag är vanligtvis en sån som slickar av locket, äter upp det och mandelmassan sen är jag klar med min semla. Men igår förändrades min åsikt om semmelbrödet, det va super gott och saftigt, mums! Iår kommer jag nog baka vanliga semlor, annars brukar jag köra på chockladsemlor.

Kollade även på den nya "humor-serien" Kontoret igår, jag blev besviken. När man sett reklamen har den verkat kul, men det va typ klippen dem hade i reklamen som av det roliga. Det blir överdrivet och orealistiskt och bara jobbigt att titta på, man kan inte sätta in roliga personer på ett och samma sälle och tro att det blir kul. Ove passar som den snåla och störiga grannen, inte som chef. Jag menar hålla? hur skulle han kunna lyckas bli chef?


Här är de fantastiskt goda semlorna!






Försöker plugga inför tentan, men jag fattar inte ens vad jag ska plugga så det är bara störande.
Har ringt om sommarjobb, men det är inte lätt att få jobb här inte. Speciellt inte när alla arbetslösa ungdomar hinner före bara för att dem har hela dagarna till att praktisera och söka jobb! Jag säger en sak, ge mig och andra som pluggar jobben för ni får pengar även om ni är arbetslösa på sommaren. #jobbigtläge


<3iNA

Evelina

Hej hå!
För det första tänkte jag upplysa er alla om att jag har NAMNSDAG idag! Gilla. Jag älskar att hitta fantastiska saker att fira, då får man en anledning till att gotta sig med massa fika! Och det kommer jag kunna göra i tre dagar på rad, idag har jag namnsdag, imorgon är min dop dag och på tisdag är det alla hjärtansdag! :D Det är fantastiskt bra! Visst dopdag är kanske inte något man vanligtvis firar, men kan man fira så ska man.

Har precis varit ute på en promenad i det fantastiska vädret! Gillar inte att man får ont i ögona av allt ljus men man ska inte klaga för mycket. Just nu känner jag mig stressad eftersom jag har tenta på torsdag och känner att jag måste plugga varje sekund. Pluggade lite i morse men nu ska jag trotsa mig själv och ta det lugnt, baka och spela spel!

Föresten, plugga vad är det för ord egentligen? Pluggar man igen någonting, typ hjärnan eller? Plugg det är ju det man har i betongväggar.




Det jag tycker är jobbigt med att motionera ute på vintern är att det är svårt att klä sig rätt. Man ska klä sig så att man fryser om man står still och därför måste hålla igång hela tiden. Men vem klarar av det när man står inne och ser att det är minus på termometern och känner hur man fryser av att titta ut.

@evelinaess: "Enda gången jag avskyr ljudet och lukten av skoter är när jag själv inte åker med!" #jagvillåkaskoter

<3iNA

Nya grejer

Yoohoo!

Här är några av alla saker som kom med hem efter Stockholms vistelsen!

Påfyllning i Nintendo-saker-samlingen!








Hittade nya smaker av favoriten skittles!



Hur fantastiskt är inte detta då?! Hello kitty pasta med sås.



Jordgubbs-fluff :D



Jelly Bellys i fantastiska smaker, sockervadd och bubbelgum.
Det fanns hur många smaker som helst, till och med smörade popcorn!




Hittade Jack Daniel´s fudge, super goda!





Nu ska jag beställa ricinolja, plugga och ta det lugnt så jag blir frisk!

<3iNA

Förkyld

God kväll!
Dagen blev inte som planerad. Dagen började med att jag tidigt gick ner på stan för att fixa min legitimation, eftersom mitt pass går ut idag. Och jag hade kommit fram till att jag inte skulle hinna få mitt körkort på en dag. När jag kom till banken så behövde jag fixa bild så jag gick iväg för att göra det, men under tiden hade mamma kommit på att jag kunde ringa och fråga transportstyrelsen om jag kunde få hem mitt moppekort. Vilket visade sig att jag kunde få, så jag hade gått ner på stan i onödan med halsont.

När jag kom hem började förkylningen som jagat mig hela dagen ta form. Jag la mig och pluggade, var effektiv trots att jag inte mådde bra. Nu ska jag kolla på ett avsnitt och förhoppningsvis sova bort förkylningen.



I brist på annat blire en otroligt glamorös bild på min nagel.





<3iNA

Hudiksvall.

Hallå!
Har varit fullt upp de senaste dagarna. Tänkte lägga ut bilder på mina fynd från storstaden imorgon! Gilla.
Nu ska jag yoga och plugga, sen ska jag gosa ner mig i min efterlängtade säng :D



Jag älskar att vara borta och komma hem. Och jag avgudar Moa Lignell, hon är fantastisk!

<3iNA


Framme

Hej!
Befinner mej i Stockholm, har inte hunnit göra så mycket än. Men jag har hunnit komma fram till att ica i upplands väsby ÄGER! Det finns hur mycket USA grejer som helst där, fantastiskt!
Imorgon ska jag kanske på bio, ska bli kul, det är som roligare att kolla bio på ett stort ställe :D

Det var knök fullt på pendeln till upplands väsby, det va bara vartannat tåg som gick eftersom det va fel på nån ledning. Drygt med allt folk, plus att jag får panik för jag inbillar mig att folk har nån sjukdom som dem kommer smitta mej med bara för att dem är så nära mig.

Fick träffa denna super sötis idag! Och det sötaste av allt va när hon skulle sova för då hörde man att hon låg och sa "ina, ina, ina". Sötis!



Gav Veronika hennes 30-års present idag :D
Skulle haft en bättre bild, men jag glömde fota innan jag slog in de. Så då blev det en snabbis bild efter öppnandet.


Nu ska jag kolla klart på filmen, sen sova!

<3iNA

snart stockholm.

Hallilåå!
Blev hemmagjord pizza och how i met your mother till middag! Gilla, avguda! Imorgon bär det av till storstaden, ska bli skönt med lite miljöbyte.

Idag har jag försökt att inte stressa upp mej över allt. Har lyckats bra, tagit det lugnt och fått det jag skulle göra gjort. Det blev pyssel, plugg, promenad och packning.

Jag känner ett starkt behov av att färga håret. Jag är en person som ständigt behöver omväxling, men nu var det längesen jag gjorde nått med mitt hår. Det bästa med min nuvarande hårfärg är att jag kan få exakt vilken hårfärg jag vill! Bara att välja och vraka helt enkelt :D Fantastiskt!

Såhär kan det bli om man har tända ljus, jag som precis monterat ihop min nya pall!




Massor av rosa blev de idag :D Gilla.





Nu ska jag packa det sista, städa upp, träna och plugga!

<3iNA

RSS 2.0