bra

yo!
Just nu ger jag mig själv en klapp på axeln, jag har varit klar med två uppgifter i en vecka... men inte lämnat in! NU har jag lämnat in, bra, inte en dag försent! Det är någonting med mig och lämna in uppgifter, om jag inte gör det på en gång efter att dem är klara så börjar jag inbilla mig att jag inte är klar, även fast jag vet att dem är de!
Nu måste jag fortsätta med mitt pluggande, har en hel del att gå igenom och skriva om. Känns lite stressigt faktiskt!

En av uppgifterna jag lämna in, ett tidningsuppslag där jag skulle "härma" en annan layout.


Idag har jag ont i tänderna! Va ju till tandläkarn igår och dom spände tandställningen.. fick äta överkokta nudlar till frukost. haha. Men nu har jag smulat i mej massa marsipanbörd och det är så sjukt gott!

<3iNA

Nyttiga muffins. eller?

Tjoho!
Sitter just nu och premiär kollar på äkta människor, vet ännu inte vad jag tycker om det, men det verkar intressant. Ska snart gå och lägga mig, måste upp tidigt för jag ska upp och åka till tandspecialisten och käkkirurgen imorgon. Hoppas det går bra, vill inte höra att jag måste ha tandställningen länge till, börjar verkligen tröttna på den!

Idag bakade jag müslimuffins, tänkte att jag skulle försöka vara nyttig, är ju annars inte så bra på de. haha. Dom blev faktiskt ganska god, men inget man sitter och trycker i sig för att det är gott. Kanske är det som är själva grejen med att dem är nyttiga, man ska äta med måtta helt enkelt.







<3iNA

Lördag

Hej!
Lugn lördag. En del promenerande och affärtittande.

På kvällen blev det film och lite nyttigt tilltugg, Selleri, paprika, gurka, morötter och dipp. Jag som har svårt för att vara nyttig åt även lite nachochips och choklad till. Det är ju tanken som räknas! Det är så skönt att inte behöva tänka på studenten i år, tur att man tar den en gång. I år kan jag ju äta hur mycket jag vill utan att bry mej om att få plats i nån klänning. Gilla!






<3iNA

Paket igen!

Hallilåå!
Idag har det blivit mycket motionerande! Gilla. Och det kommer mer och mer snö, helt fantastiskt, allt blir mycket mysigare med snö!
Lite kul, jag, @emeliehjort och @sixxor skulle göra potatisgratäng idag. En såndär god färdig. Men när jag skulle ta ur den ut kylskåpet så va den inte där?! Vilket visade sig i att vi missat att köpa de! Haha, illa!

Fick mitt bokpaket idag, bra, nu kan jag börja planera lite bättre.
Plus att jag fick min book bag, haha!
OCH när jag ändå ältar om skolgrejer så kan jag tala om att jag och @thissofie har fått tag på ett super trevligt företag som vi ska studiebesöka! :) Gilla!







@evelinaess: "En av anledningarna till att skaffa barn är för att kunna få chansen att bli kallad MILF!"
Nu ska jag sova, god natt!


<3iNA

.

Tjabba!
Har precis varit klart i tvättstugan, fantastisk och duktig som jag är! Nu sitter jag och väntar på att @emeliehjort ska anlända till hudiksvall så vi kan fixa mat.

Är super trött och hoppas på en hel natts sömn inatt. Blev lite dåligt med sömn natten som var eftersom människorna i min närhet verkade tro att det inte skulle finnas någon morgondag. Dem utnyttjade ordet Lillördag till fullo, BRA!



Nu anlände @emeliehjort, vad fantastiskt! MAAAAT!

<3iNA

Paket!

Håhåå!
Dagen började med plugg och promenad. Sedan ricinoljade jag håret, nu är min ricinolja SLUT! Hur ska jag nu överleva!?

Fick hit mitt paket, nu ska det fixas naglar!







Jag som bestämt mig för att inte äta godis idag, jag äter annars godis jämnt. Så en dag utan skulle vara bra för mig... men det slutade med att jag stod och försökte få lös godisar från pepparkakshuset!


<3iNA

Hemma igen.

Tjabba, tjena, hallå!
Äntligen hemma efter en spontan tripp till Ljusdal. Nu ska jag bara vara hemma och försöka planera upp mitt liv med de nya kurserna. Det som försvårar planeringen är att jag fortfarande inte hittat någon kalender som jag gillar!
Innan jag åkte hem till Hudik va jag till sjöbo för att hämta några saker. Och till min förvåning fanns där en hög av saker som va till mig! Mamma hade varit och handlat på utförsäljningen av team sportia, gilla! #julafton2!

Blev lite sur igår när jag fick mail av adlibris om att jag har 5% rabatt när jag beställer böcker och att man skulle få en "book bag" om beställningen va över 700. Jag beställde mina böcker i fredags och beställningen va på över 1000! Men snälla som dem verkar vara så ska jag få ta del av rabatten ändå OCH jag skulle få en sån där "book bag", vilken fantastisk tur!




Nu ska jag äta massor av mat och pepparkorn så jag får bra immunförsvar
och kanske inte råkar ut för magsjuka!


<3iNA
Tjabba, tjena, hallå!
Äntligen hemma efter en spontan tripp till Ljusdal. Nu ska jag bara vara hemma och försöka planera upp mitt liv med de nya kurserna. Det som försvårar planeringen är att jag fortfarande inte hittat någon kalender som jag gillar!
Innan jag åkte till Hudik går va jag hem till sjöbo för att hämta några saker. Och till min förvåning fanns där en hög av saker som va till mig! Mamma hade varit och handlat på utförsäljningen av team sportia, gilla! #julafton2!

Blev lite sur igår när jag fick mail av adlibris om att jag har 5% rabatt när jag beställer böcker och att man skulle få en "book bag" om beställningen va över 700. Jag beställde mina böcker i fredags och beställningen va på över 1000! Men snälla som dom verkar vara så ska jag få ta del av rabatten ändå OCH jag skulle få en sån där "book bag", vilken fantastisk tur!

Lördag

Hej svejs!
Ännu en snötäckt härlig dag. Jag beundrar mina grannar, hur orkar dem festa och lyssna på samma musik dygnet runt? Vakna fyra imorse av att dem satt och prata och lyssna på musik, tror dem tröttna vid nio. Känner mig gammal som stör mig på att folk lyssnar på musik på nätterna! Pensionär varning, haha!

Idag ska jag göra naglar. Måste göra nya dekorationer, kan ju inte ha julpynt i januari! Slänger upp en liten smakbit på mitt julpynt. Har inte tagit så många bilder på nageldekorationerna för det har varit så mycket annat vid jul.






Nu ska jag ta en promenad sen blire yoga och efter det måste jag plugga lite.
Är det bara jag som stör mig på den där kryssnings reklamen för "club erik"? För det första så ser loggan ut som om det är ett företag som håller på med välgörenhet, typ klädinsamling för utsatta barn och familjer. Och för det andra så verkar människorna i reklamen mutade för dem är så över entusiastisk, har dom ens åkt med på nån kryssning? haha.


<3iNA


Fredag

Tjo!
Gårdagen ägnades åt plugg, mycket att planera nu när nya kurserna har börjat. Beställde böcker så nu är jag verkligen fattig! Hoppas att böckerna kommer snabbt så jag kan börja läsa.

Blev även lite tv-spel spelande igår, gilla. Har två nya guitar hero spel och även nytt fantastiskt sött bäddsett med matchande filt! :D haha!







<3iNA

Hejdå ö-vik.

Yoo!
Sitter just nu på bussen till Sundsvall. Det är någonting med mig och resa från Ö-vik, jag lyckas alltid åka på en dag med dåligt väder… eller inte dåligt, men ett väder man helst inte reser i. Det har blåst hela natten och det har säkert snöa nästan två decimeter! Det är mysigt med snö, men inte med blåst!

Jag har kommit på en fantastiskt bra grej med vintern! –Man behöver inte klä på sig eller fixa håret. Man häver bara på sig en mössa och snurrar in sig i en jacka, jag kan lika gärna gå ut i pyjamas OCH ingen skulle märka!







<3iNA

Mums.

Hallojsan!
Gick och handla i morse, och köpte denna till frukost!
Fantastiskt god måste jag tillägga, om man gillar danonino yoghurt så gillar man den här oxå. Super krämig, typ som hårt vispad grädde. Gilla!






<3iNA

Sista skoldagen.

Hoho!
Ännu en trött morgon i Ö-vik, fantastiskt skönt med sista skoldagen på ett tag. Imorgon blire hemresa och plugg, måste även fixa böcker! Nu ska jag gå till skolan och hoppas på att jag lär mig nå vettigt!

Det är lite mer snö här än hemma!



Yey, nu du! @emeliehjort!


<3iNA

Ö-vik igen.

Hej!
Sitter i Ö-vik, är super trött efter första sokoldagen detta år. Extra trött blir jag av att nån har fått för sig att det ska vara 5000 k på ljuset i klassrummet...Vilket är betraktningsljus som ska vara i skåp där man betraktar grafiska provtryck! Men redovisningen för den avslutade kursen är över och jag kan andas ut.

Imorgon blir det ny kursstart och mer jobb. Jag tycker inte om människor som inte kan stå för vad dom har gjort.. eller i det här fallet inte gjort! Men så är det, allting löser väl sig :)





Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen. Kom ihåg att om ingen säger något måste du säga det själv! @evelinaess


<3iNA

Fel?

Yoho!
Sitter just nu i Sundsvall och väntar på att bussen ska åka vidare. Som vanligt fungerar inte internetet på bussen så jag fick ta mitt mobila. Och till min förvåning hade jag fått sms! Men det va från nån Sara som försökt fått tag i sin mamma typ halv fem på morgonen. Och hon älskar sin mamma, synd att det inte kom till rätt person. Jag menar, jag vet ju inte vem hennes mamma är... jag vet inte ens vem Sara är?! Men jag lovar att hennes mamma blivit glad om hon fått smsen! :D




Såna här småsaker förgyller dagen! :)

<3iNA

Idag ska julen ut.

Halloj!
Idag har jag plockat bort alla julsaker, känns tomt utan allt julpynt.








Imorgon bär det av mot Ö-vik och skolan.


<3iNA

Sova, sova, sova.

Godnatt.
Hur ska jag få allt att falla på plats när jag kämpar för att få allt att inte falla isär. Hur ska jag göra, hur ska jag tycka. Söker mig till det som gör mig lycklig, men det är alltid någon som blir sårad.

Har haft en fantastiskt mysig kväll, tack alla som gjorde kvällen super mys!




Det är vädret för Lycksele på tvn, det får mig att känna saknaden av Julia extra mycket.


<3iNA




Torsdag.

Tjabba!
Har precis kollat på Sveriges mästerkock och Biggest loser, jag ogillar starkt att Biggest loser är direkt efter ett matprogram! Först blir jag as sugen på att baka och fixa sen direkt efter blir jag mer sugen på att träna! haha! Imorgon ska jag nog baka muffins eller nå gott, det är ju trots allt fredag :)

Plus, jag vill inte ta bort alla julsaker, det är ju så fantastiskt mysigt med allt ljus och pynt!



Hitta den här gamla bilden som är sen jag va i Östersund hos @emeliehjort, jag saknar faktiskt Östersund! Men nu blire yoga, sims och sova :D gilla!



<3iNA

fantastiskt.

Yey!
Äntligen var tentan färdig och inlämnad, hoppas nu på att den blir godkänd.
Börjar kunna se ironin i att ha grannar, i morse klockan åtta började mina nya älskade grannar spela hiphop med sin jävla bas låda. Klockan nio gavs min tenta ut, och jag kan ju meddela att dom sluta spela vid fem - När jag typ va klar med min tenta! Det är skrattretande! Men jag är ändå glad att tentan är skriven och inlämnad.

En annan sak som retar mig är mittuniveristetet! Jag skulle lika gärna kunnat plugga med en vägg som lärare, så tysta är mina lärare på forumet! Börjar tröttna på de här nu, det krävs förändring!



Jag är glad och nu ska jag gå en efterlängtad promenad! Sen blire yoga, känner mig stel som en pinne efter att ha suttit still hela dan!


<3iNA - den fantastiske.

Måndag

Yoo!
Fint väder idag. Dagen började med plugg sedan en promenad! mys. Imorgon är det tenta som gäller, bara till å hoppas att den inte är svår!

Nu börjar det bli lite värme i lägenheten tack vare alla värmeljus. I morse va det 18 grader varmt, eller ja kallt här inne! Inte okej. Börjar tröttna på Hudiksvalls bostäder och deras sätt att ta tag i saker.



Jag älskar PEZ bara så ni vet :D


<3iNA

ikväll.

En väl behövlig kväll, nu mår jag bättre, bra. Känns fantastiskt. Tack.


ANiE>

Lördag.

Halloj!

En bra start på dagen, ricinoljade håret. När det va klart blev de stan och sen hem igen. Funderar på vad jag ska hitta på ikväll, antingen blir det spel eller plugg (:

Alla måste testa ricinolja, det är helt otroligt fantastiskt! Mitt hår känns för första gången i mitt liv tjockt utan att jag har en massa produkter i de! Kanon bra! Plus att jag hittatde min sötis rosett :D gilla!





<3iNA

Mitt i allt.

Hallå, hallå!
Snö, snö, snö! Det är fantastiskt med en lite vitare tillvaro.

Jag tror att jag håller på att bli sönder stressad eller nå, jag värderar och tycker helt annorlunda än vad jag gjorde för bara någon månad sen. Tror jag måste lägga mig och sova, sova länge om det går. Vore lättare om man kunde lägga tankarna åt sidan för en stund och bara få slappna av.
Måste försöka rycka upp mig nu och hämta styrka!









Imorgon ska jag försöka ta det lugnt och mysa. Nu blire yoga!

<3iNA




Ohlalaa!

Tjooho!
Jobbig och krävande dag, hoppas att morgondagen blir lättare att ta sig igenom. Kan meddela att ricinoljan gjorde mitt hår helt fantastiskt härligt! gilla!

Installerade sims husdjur ikväll och testa spela i typ 10 minuter, till min förvåning dök det upp en söt glassbil på gatan! Det om något är otroligt fantastiskt! :D









Jag försöker se det som en vinst att jag försöker.

<3iNA

Banta, eller?

Hii!
Funderar på att ta bort några kilo, men jag vill ju inte sluta äta så jag tänkte testa laxermedel. Har hört att det ska vara en effektiv bantningsmetod. Tänkte börja idag och se om det har börjat ge resultat i slutet av veckan.


Haha, nerå. Men idag tänkte jag testa ricinolja! Jag ska börja med att blanda ut ricinoljan i min vanliga hårinpakning och se hur det känns. Nästa gång tänker jag testa enbart ricinolja och låta det verka lika länge så får jag se vilket som fungerar bäst för mig.
Tänker även använda på ögonbryn och ögonfransar, men jag har hört att oljan är farlig att få i ögonen så det känns ganska blont att häva det på ögonfransarna. hah! Men jag få väl läsa om det, har läst att man ska smörja med idominsalva innan man häver på oljan. Får se hur jag gör!


WFT!? är ricin olja kanske du tänker.. Ricinolja är en trögflytande olja som pressas ur frön från ricinväxten. Oljan förknippas i de flestas öron som ett laxeringsmedel, vilket det är.
Långt tillbaka och nu är oljan även populär som skönhetsprodukt. Den används i olika lotions, ansiktsmasker och hårinpackningar.
Vissa säger att oljan får håret att växa snabbare och andra säger att håret upplevs som starkare och bättre kvalitet. Anledningen till att håret upplevs som länge och "snabbväxande" kan vara för att håret tackvare oljan har blivit starkare och inte går av lika lätt som innan, vilket ger tjockare och längre hår. Hur resultatet blir/upplevs varierar från person till person. Men de flesta jag har läst om upplever användningen av ricinolja som positiv.

 

 

En fantastiskt charmig spegel-bild på mig och ricinoljan! gilla!

 

Tillsamman blir vi alla fullärda av oss själva.

<3iNA


PAKET.

Tjoo!
Idag åkte Julia och Jill hem, för man måste ju åka hem för att kunna komma tillbaks! gilla! Apropå gilla så verkar det som att det krånglar med facebook och deras lösenord, Emelies facebook har blivit spärrat efter att någon kommit in på hennes inloggning och skrivit saker till folk. sjukt!

Idag har jag varit trött och seg, kommer väl efter sen i lördags, men är det nyår så kan man ju int sova! Blev inte så mycket plugg som tänkt idag, men dagarna till tentan närmar sig ändå. Är det någon som ens orkat ta sig igenom hela "Costumer relationship management boken" är min fråga?! Jag kan erkänna att jag är fantastiskt värdelös när det gäller att läsa på engelska! Men jag försöker iallafall.

Idag kom även det efterlängtade paketet! vilket gjorde att jag ville plugga ännu mer... nej!


I paketet fanns fantastiskt nintendo godis, wii-spel och TS3!















Nu ska jag överväga och planera fortsättningen på min kväll :D


<3iNA

Gott nytt år.

Hejhå lalalaaa!

2012.01.01, nytt år, nu är det bara att lära sig skriva 2012 istället för 2011!
Gårdagen slutade mysigt med vänner under fyrverkerierna. fantastiskt! Detta var ett av de absolut bästa nyår jag haft.
Jag fick äntligen träffa min efterlängtade, underbara och fina Julia! Redan då var dagen fullbordad, men dagen blev inte sämre av att få träffa Julias super mysiga och söta syster Jill (: Senare på kvällen bar det av mot Delsbo där fler efterlängtade fantastiska människor höll hus, trevligt!





Puss på att alla ska få ett fantastiskt bra 2012! :D


<3iNA

RSS 2.0