Fredag

Hejhå!
Helt plötsligt började det snöa och blåsa, jag som plockat bort vinterjackan. #typiskt
Idag har jag kollat på skilda världar, oj så fantastiskt spännande det är! Jag har även pysslat på ett grattis kort, för imorgon bär det av mot Ljusdal.







Nu måste jag städa undan alla pysselsaker och kolla på mer skilda världar!

<3iNA

Pipor

Yoo!
Idag har det inte hänt så mycket förändringar här på bloggen, vet inte riktigt hur jag vill göra än. Annars har jag tränat, städat, pluggat och tagit det lugnt. Jag har varit ganska trött eftersom jag blev väckt av mina älskade grannar klockan tre i natt när dem kom på att dem skulle ha efterfest, jag tyckte inte att det var lika kul som dem tyckte.


De senaste dagarna har jag frossat i dessa smaskiga pipor! Mumma säger jag bara!







<3iNA


Ombyggnation

Tjabba tjena hallå!
Börjar med att ursäkta röran, jag bygger om. Haha! Här sker det förändringar och till min hjälp har jag otroligt duktiga @sixxor. Känns kul att ha något att pyssla med, ett riktigt bra avbrott i pluggandet, plus att det kommer bli riktigt snyggt när det är klart!

Idag va jag ner på stan för att kolla om biblioteket hade böckerna jag behöver, men istället det blev en ny lampa. Lampan med snygga och dekorativa sladden! #Gilla

 


Jag försöker och lyckas gång på gång, jag är fantastisk!

<3iNA


Fantastiska tisdag

Hej hå!
Idag har det varit en bra, lugn och mysig dag. Vilken behövdes! Jag har försökt förstå de nya kurserna och kollat över litteraturen, har även försökt tagit tag i en av uppgifterna, men det gick inte så bra att komma igång.
Så jag gjorde något som jag tycker är mycket roligare, nämligen naglar. Har precis gjort klart, eller dem är inte riktigt klar, men det får bli mer finlir någon annan dag. Jag får ont i ryggen och spring i benen av att sitta så länge. Testa nya pärlor som är mycket större än de andra jag har, pärlorna jag har nu är egentligen till scrapbookingen så dem blev lite väl stora till naglarna. Det ser ut som om det sitter två stora ögon istället för söta pärlor. Haha!















Blev ganska många bilder, men det är ju så kul att kika på ;D Haha! Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och kanske om jag orkar ta ett litet träningspass. #äregentligenförlat

<3iNA

tentan över

Tjenamoss!
Tog precis mod till mig och lämnade in tentan, jag känner mig inte riktigt nöjd med mina svar. Men det är inget att göra åt nu, för nu är det bara att pinas och vänta tills resultatet kommer till min kännedom.
Åt nyss upp sista biten av den fantastiskt goda smörgåstårtan! Mums! Nu blir det lite jag-är-duktig-och-skrivit-tenta-hela-dagen-godis och familjen annorlunda. #gilla



Jag tycker att det är fantastiskt att det finns Zoo snören, dem är super goda! Mums på dem!

<3iNA

sommartid, våffeldag

Hej!
Nu är det sommartid, förvirrande men det går väl över. Det som förvirrar mig mest är alla klockor som tidigare gått fel, men som efter inatt går rätt. Och alla klockor som gått rätt går nu istället fel, en timma hit och dit. Jag har kommit på en positiv sak med sommartiden, nästa gång det ändras tid så får man sova en timme mer! Sommarvädret visade sig idag, det gillas! Så det var verkligen läge för premiär-mjukglassen, vilket var fantastiskt gott. Eftersom det är våffeldagen idag och jag har mitt våffeljärn i Ö-vik, fick det bli en spontan smörgåstårta istället för våfflor.







Nu ska jag förbereda mig inför morgondagens tenta genom att inte plugga en minut till. Lycka till för mig och alla andra!

<3iNA

Tråkigt

Yo!
Har precis kollat på big brother, jag tycker att det verkligen börjar bli tråkigt att kolla på. Det händer ju ingenting, och det som händer är bara bråk och tjafs.
Idag har jag haft tråkigt, tråkigt och åter tråkigt, vilket kan bero på att jag har varit trött och på dåligt humör hela dagen. Jag har iallafall fått lite plugg gjort, städat och tränat, men det är inte speciellt kul. Ne idag är det en klaga-och-tycka-att-allt-suger-dag. Nu är det bara att ladda om för en bättre morgondag! Hoppas även på att få tid att fixa naglarna någon dag, jag har ju allt liggandes så det är väl lika bra att använda det.




Det som gör mig ännu mer bitter är att det verkar vara fest överallt ikväll, jag påminns om det helatiden av min granne. Men jag måste ju sitta hemma och pluggeliplugga #roligt

<3iNA

Vår

Tjoho!
Kom precis till Hudik efter ett besök i Ö-vik. Det har varit bra och lärorika dagar där uppe, men nu är det bara att ladda inför kommande uppgifter.  Det bästa som hänt de senaste dagarna är att Sipan slängdes ur big brother huset, nu säger jag bara UT MED HANNA R!

Igår när jag och @thissofie gick hem från skolan gick vi förbi dom här söta vårbevisen! #Gilla!



Nu ska jag käka nudlar och super goda mackor! #Mums!

<3iNA

PEZ

Tudiloo!
De senaste dagarna har jag enbart varit trött och pluggat inför tentan som gick av stapeln idag. Känns fantastiskt skönt att ha den avklarad! Nu gäller det bara att plugga inför nästa tenta som är på måndag, när ska man få tid att slappa och kolla tv, spela spel, blogga och umgås med folk då? Aldrig tydligen.

Något som underlättar tillvaron är min fantastiska HELLO KITTY väska med PEZ inside! Det om något mina damer och herrar är fantastiskt! Haha gulligt att det är en emo hello kitty på fram-, baksidan och inuti.






Imorgon bär det av mot Ö-vik, ska bli kul att träffa alla. Hoppas det blir bra åka-buss-hela-dagen-väder!

<3iNA

Äntligen gör jag nått

Heloooo!
Blev bara struntprat hos doktorn, men nu ska jag inte tänka på det. Jag ska nämligen ta mig en spontan tripp till Ljusdal och fira Linn som fyller 20 idag :D Så nu måste jag springa till bussen, hejdå hudik och pluggandet!



<3iNA

Håller tummarna

Hej!

Har precis diskat och nu håller jag på att ricinolja håret. Idag ska jag till näsdoktorn, hoppas verkligen på att "hen" kan ge mig nått svar på vad som är fel. Och jag vill verkligen att man ska kunna göra nått åt det, annars blir jag riktigt arg!

Tror att orden HEN kommer funka bra för en lat person som mig, nu slipper jag skriva han/hon hela tiden! Men jag anser att ordet hen skulle ha varit "hin" eller nått istället. För om man vill ha det i nån annan form så blir det likförbannat ett kön på personen, typ henne.. det blir ju en HON! Men om det hade varit hin eller nått så hade det blivit hinne, vilket funkar mycket bättre! #SÅDESÅ Varför frågar dem inte mig innan dem kommer på ord och bestämmer sånt, jag är ju fantastisk och vet hur det ska vara!



Nu ska jag tagga för en bra dag, måste ju vara på bra humör när mamma och mormor kommer till stan! haha.

<3iNA

Paket

Yoo!
Måste ju visa vad det va i det fantastiska paketet jag fick härom dagen.

Exetube, super bra och fantastiskt lätt att ha med sig lite överallt!


och... RICINOLJA, min älskade RICINOLJA! äntligen. Det är lite skillnad på dem nya och den gamla, lite större, lite bättre helt enkelt! Gilla!




<3iNA

vad bra!

Tjo ho!
Idag har jag nästan färdigställt min stora årsredovisnings uppgift. Bra, imorgon ska den lämnas in och då har jag bestämt mig för att jag är värd nå riktigt smaskigt! Gilla!
Igår när jag skulle lägga mej kom jag och tänka på vad skönt det är att slippa "ångesten" av "nu-är-lovet-slut-imorgon-är-det-måndag-och-jag-vill-dö". Kom fram till att det är ganska skönt att inte ha lov, jag kan ju trots allt ta lov när jag vill...och kan. Jag var lite sur förra veckan över att jag inte fick något bestämt lov, men igår njöt jag av att inte var en av dom som inte ville till skolan idag. Jag är fantastisk!

Började kolla på Gnomeo och Juliet ikväll, det är faktiskt söt. Men jag konstatera snabbt att det inte är en barnvänlig film, dem använder många svår och fula ord.



<3iNA

Melodifestivalen

Hej hå!
Då hade man sett melodifestivalen, Loreen vann. Bra, för jag hade blivit frustrerad om Thorsten eller Ranelid hade vunnit. Men om Loreen ska representera Sverige måste hon ju fixa blont hår, annars kommer ingen fatta att det är fantastiska Sverige som tävlar. Apropå blonda flickor så fixade jag problemet med mitt hår idag. Självklart blev det gult, jag hatar gult. Jag funderar skarp på att färga håret mörkare, det vore fantastiskt.

Hårfärgen är i på bilden så där ser det inte så gult ut.



<3iNA

Paket till mig

Tjobidoo!
Seg dag, jag blir trött bara jag tänker på skoluppgifter. Så det blev en hel del tröst- och för-att-jag-är-uttråkad-godis. Men dagen slutade bra, jag fick äntligen mitt efterlängtade paket! Någon som kan gissa vad det är? #någotfantastiskt




Dagens behov.



Nu ska jag försöka sitta still och göra uppgiften, jag är ju på sida 21/25 så det är inte långt kvar! Heja heja till mig :D

<3iNA

Kvinnodagen

Tjena!
Kom på att det är internationella kvinnodagen idag, vilket betyder: En anledning till att götta tillde! Gilla! Så jag vispa ihop chokladpudding, men det va inte så gott. Det är så himlans mäktigt. Jag börjar undra om jag har blivit gammal, jag har tröttnat på pizza och tydligen chokladpudding?! Både pizza och chokladpudding är något man ska älska.

Det ser ut som en variant av chokladägg. haha



När är internationella mandagen?

<3iNA

Plugg, plugg och åter plugg

Hallihallå!
Jag som sett lösningen med att se Big brother genom att kolla på programmet morgonen efter, till frukosten. Men den här veckan är det inget frukostvänligt tema kan jag säga. Usch vad äckligt, man tappar verkligen matlusten! Jaja nog av det, jag tröttnar på mig själv för jag ältar bara i "plugg, plugg, plugg.. bla bla bla, plugg, jobbigt.. blaa". Jag måste göra nått vettigt, vilket är svårt när man redan har upp till öronen med "att göra". Har precis sökt lite mer sommarjobb och sitter nu och hoppas på det bästa, att jag får ett jobb!

Snö och ingen sol, vad är det här? trodde våren börjat på riktigt. #lurad.
Nu ska jag sluta älta om plugg och göra nått åt det istället, men det stör mig att jag inte har sportlov. Jag vill också ha lov! Så de så!




<3iNA

Tullpisar

Tjolla hopp!
Gårdagen var trevlig, kul att träffa lite folk! Fick tulpaner av mormor. Jag har kommit fram till att jag älskar när man tar i tulpaner. När man nuddar dem så prasslar dem så härligt, jag vill bara klämma på dom! haha.



Är en riktigt trött så jag ska nog lägga mig och tvinga mig några sidor i boken.
Har precis ätit en massa lyx-ben-and-jerry-glass, mums så gott det var! #barasånivet #jagvarvärddet


<3iNA

Suris

Hoho!
Har precis kämpat mig igen ett kapitel i visuell kommunikation, är det bara jag som hatar dem boken ju mer man läser? Den är typografiskt felaktig och det är jättemånga fel formuleringar. Och meningarna består av kommatecken.. plus att texten är as liten. Det värsta av allt är alla otroligt ÄCKLIGA bilder! Usch säger jag bara! Men klara det ska jag! :D För jag är FANTASTISK, punkt!

Idag kommer mamma och mormor till Hudik, så det blir inte så mycket mer pluggande för mig. Vilket är tur för jag är på så otroligt dåligt humör att jag blir galen om jag sitter still vid böckerna hela tiden.  Ska snart ut i solen och gå för att möta dem.




Tror att mitt dåliga humör skapades igår när jag inte kunde se Bigbrother live. Jag tänkte att livesändningen borde man ju kunna se på internet eftersom man kan se den på tvn. Men nedå, självklart är dem för snåla för att ha det gratis! Och jag är för snål för att betala. #intevärtde

<3iNA

Rådjur

Hejhå!
Jag tog mig nyss en promenad. Och till min stora förvåning höll jag på att bli översprungen av tre rådjur!
Jag gick på gångvägen, på vänder är det lite skog och på höger är det lägenhetshus. Hade precis lagt på från att ha pratat med @emeliehjort när jag fick se något röra sig bakom de stora stenarna. Där kom det rådjur springande och dem tänkte springa där jag tänkte gå. Vilket slutade med att dom stod helt stilla och jag stod helt stilla, vi tittade på varandra någon sekund. Under den här sekunden hinner jag tänka från att det är fantastiskt att se rådjur såhär nära och att jag vill klappa dem,  till att dom äter människor och kommer döda mig.
Efter ögonkontakten börjar både jag och rådjuren backa, typ som "vi har inte sett varann". Jag som fortfarande har tanken att dem kommer döda mig i huvudet försöker få upp telefonen och ringa någon, samtidigt som jag kommer på att jag måste filma händelsen svarar mamma och därav fungerar det inte att filma. När jag säger Hej i telefonen springer och skuttar rådjuren vidare åt ett annat håll, men jag hann få en bild.


Den fina och suddiga bilden på mina promenadvänner när dem springer från mig.


Nu har jag ännu en sak att berätta för barnbarnen! Fantastiskt!


<3iNA

Mössan

Hej!
Frost och sol, fint. Ska nog ta en promenad senare, jag ser super rolig ut när jag rör mig. Jag va ute och gick på isväg igår så jag spände mig, vilket resulterade smärta i baksidan av låren.

Igår va jag nere på stan och utförsäljningen av Hollywood. Dom hade sjukt många "bad-hair-day"-mössor, så det blev en sån. Man kan ju inte kalla sin fjortisperiod över om man inte har en sådan mössa hemma! Så nu har jag också en. Fantastiskt!




<3iNA

Igår

Sullilulu!
Vaknade tidigt idag, drygt eftersom jag hade tänkt sova länge. Det är väl problem som dessa som uppstår när man börjar bli äldre och pensionär.
Snart ska jag bege mig ner på stan, vet ännu inte vad jag ska hitta på ikväll, tv-spel kanske? #voreunderbart

Igår invigde jag mina nya silikonformar, gick faktiskt bra. Enda problemet var att jag använde ett recept som behöver en uppdatering. Så jag ska förbättra det helt enkelt, fantastisk som jag är! Bakade både bull-muffins och tigerkaka. Tigerkakan blev inte randig men god ändå!







<3iNA

RICINOLJA

Yooho!

Vakna flera gånger inatt av att det blåste så att de small i huset, blåsten har ännu inte lungat sig. Jag är glad att jag inte behöver vara utomhus och jobba!

Jag har börjat med den fantastiska oljan ricinolja på ögonfransarna. Har använt det i ungefär två veckor och jag tror att det börjar ge resultat. Risken finns ju att jag inbillar mig eftersom jag är kär i denna olja, men jag tror inte att jag inbillar mig för oljan är ju trots allt fantastisk.


Fransarna ligger lite hullerombuller, men jag tycker att dem ser lite tätare ut än för någon vecka sen. Har ingen bild att jämföra med men går på känsla. #älskaricinolja



Idag ska jag baka, det va riktigt längesen så kul ska det bli. Måste baka eftersom jag får finbesök imorgon. Bakning är även ett bra sätt att få min plugg-super-hjärna att slappna av. Ne usch vad jag har legat på latsidan när det gäller plugget, jaja nu ska jag iallafall baka! Gilla!

<3iNA

Stortröjan

Tjabba tjena hallå!
Träningsvärken i magen är fantastisk! Måste ju följa trenden att skriva om träning och träningsvärk. Det är väl samma trend som återkommer våren varje år när folk börjar inse att det blir en badkläder-säsong i år också.

Igår var jag duktig och lämna in min uppgift, klapp på axeln till mig! Idag ska jag studera, städa och packa upp grejer sen jag var i Ljusdal. Har på mig nytröjan = myströjan #jaghjärtatröjanlikamedsant. Jag har börjat bli riktigt bra på att läsa meningar utan mellanslag i, tack twitter! Alla borde skaffa twitter och följa mig!




Snart ska jag tala med @thissofie och äta frukost! Gilla!

<3iNA

RSS 2.0