På torsdag!

Hi!
Jag måste visa upp min fantastiska adventskalender!

Jag blev så glad att det va första advent så jag skulle få öppna första luckan, men så kom jag på att det är första december jag får öppna första luckan! När jag prata med Emelie kom vi fram till att det borde kallas "24-dagar-i-december-fram-tills-jul-kalender" istället för adventskalender, men lättast är att kalla det för julkalender. Fast det säger ju inte när man får öppna första luckan?! Blir galen på att allt ska vara så otydligt, med otydligast på länge är läroplattformen som Mittuniversitetet använder sig av! Den är otydlig!







<3iNA

Första advent!

Halloj!
Snacka om att jag blev LYCKLIG imorse när jag såg att det snöa! :D

Dagen har ägnats åt pyssel och bakning, mysfaktorn på dagen höjdes otroligt av den efterlängtade snön. Är fortfarande lite besviken att jag inte var på julskyltningen, men dagen blev mys ändå! (: Imorgon blire plugg och körskolan.



Nu blire fika, Julmust, saffransmuffins med kanelfrosting :D mums!





Pyssel, Pyssel. Gilla!






<3iNA


Pyssel dag!

Hej hå!
Denna lördag har varit mys. Jag har plockat och pysslat till advent. Jag älskar lukten av julpyntet, egentligen så luktar inte porslinsfigurer inlindat i gammalt tidningspapper gott, men eftersom det alltid har luktat bläck och papper så får jag underbart fantastiska minnen av lukten! (: Imorgon blire advent bakning och advent mys! Jag ska även fixa lite av julklapparna som jag ska göra själv. Gilla!

Jag är sur och besviken över att julskyltningen i Ljusdal är imorgon, och jag kommer missa den för första gången någonsin! Jag skulle ha köpt cernitlera igår, för att göra eget julpynt till naglarna. Men självklart så finns det inte att få tag på i Hudik eftersom alla som brukade sälja har slutat då hobbybutiken sålde. Men hobbybutiken har lagt ner. Så jag måste göra nått kul imorgon som väger upp lite av besvikelsen, eftersom jag är så fantastisk så kommer jag hitta på nått fantastiskt kul! :D

Här är några av alla bilder på dagens pyssel, det är ganska många bilder. Fler kommer nån annan dag, Njut!





Här är mina ÄLSKADE hampasnören, har upptäckt min kärlek till dessa fantastiska snören!




Mitt adventsljus arrangemang :D




Åter igen, hampasnören! Det blir en ina-feeling över det nu, gilla! :D




Badrums pynt! Härliga doftpåsar :D




Den super mysiga tvålen :D Tvättäkta kärlek!




Dom här gos-tomtarna hänger och dinglar med benen på sänggaveln! :D








Jag ska börja som alla smink brudar på tvn, "Jag är värd det", varför inte använda de inslitna orden? :D


<3iNA
Citron och vitchoklad hallon tårta!

Citron och vit chokladhallon tårta!

Hallihallå!
Här är en bild på tårta som inte blev riktigt så fantastisk som det var tänkt. Men glamoröst god var den!









<3iNA

Stressigt nu!

Woobidoo!
Har inte haft tid att skriva så mycket på ett tag, det är fantastiskt stressigt just nu. En massa plugg som måste bli klart inom en snar framtid. I helgen tänker jag göra julklappar och advents- baka och pyssla, det kommer älskas! Bilder på den underbart glamorösa tårtan jag bakade till Emelie när hon fyllde år kommer!



Nu ska jag läsa och skriva, skriva, skriva!












Snart kan man säga GOD JUL! och det är fantastiskt om nått :D
<3iNA

Baka, baka

Tjullilulu!
Blev inte så mycket plugg som planerat idag, men lika glad för de är ja! :D ikväll har jag förberett min tårta inför imorgon, hoppas den blir fantastiskt god! Kollade på senaste How i met your mother avsnittet idag, vill inte sabba för nån men fan vad sorligt, jag vill bara ta hand om Barney.. men vem vill inte de?! ;D
På fredag blire Engmans, vilket kommer bli kalas-kul :D


Jag har funderat över hur konstigt människor beter sig. Enskild spelar utseendet roll, en människa som anses vacker får mer närhet än en som upplevs mindre vacker. I grupp är det den som är starkast som får mest uppmärksamhet och närhet, då spelar inte utseende någon roll längre.







Det blir bra när man är fantastisk!
<3iNA




Tisdag.

Hallå!
Seg dag idag. Haft ont i tänderna och pluggat. Det händer inte mycket på en tisdag, imorgon ska jag hitta på nå kalas-kul! Nu är inte hösten vacker längre, bara när det är frost. Nu är det tiden på året då det är mys att ha stickade sockor, gosiga värme ljus och dricka varmchoklad med marshmallowfluff! :D Nu ska jag mysa av mina nya blockljus, fortsätta vara glamorös och fixa fantastiska pannkakor med hallon :D






Hitta en gammal bild från förra hösten, innan jag opererade mig. Tänk för ett år sen räknade jag ner till operationsdagen. Skönt att slippa göra det i år kan jag säga! ^^,







I'm sexy and I know it!
<3iNA

:D

Hej hallå!
I morse åkte jag till Gävle för att träffa tandspecialisten, åker till Gävle för att dem inte är tillräckligt bra för mig i Hudik. I Hudik behandlar vissa av de anställda patienterna väldigt dåligt. Jag anser att det är jag som är kund "kunden har alltid rätt", det är jag som gör att dem får lön. Därför ska dem behandla mig och alla andra patienter med respekt, förståelse och glädje! Har spänning tänderna som bara den efter dagens tandläkarbesök, blir nog alvedon och sängen nästa. Längtar tills tandställningen försvinner kan jag säga!


Här är några resultat från gårdagens kamerapromenad, njut! :D






Det är det du inte ser som gör dig rädd, du vet bara inte om det förrän du ser det.
Men vad är det du inte ser?


<3iNA

Pappa!

Hallå, hallå!
Idag är det farsdag! Ännu en anledning till att fika, det gillas! :D Det är otroligt fint vänder så det här kan nog bli en kanon dag. Funderar på att ta med mej kameran på en promenad.

Det har brunnit i rummet bredvid min tvättstuga, blev skapligt förvånad när jag möttes av svarta väggar och brandlukt i tvättstugan där det annars luktar nytvättat. Så det va bara att strunta i att tvätta, ALLT lukta rök, inte uppskattat!









<3iNA - Njut nu, du vet aldrig hur länge det varar.



Brand bilden är från helahälsningland.se

Pyssel, pyssel!

YoYoo!
Idag blev det födelsedagskorts-pyssel, uppskattat måste jag säga. Sen stressade jag iväg till Ljusdal, och självklart glömde jag mina skor i Hudik -.-' så reservplanen blev min systers skor, som absolut inte är skapta för mina båtar till fötter.. Men kvällen slutade trevligt, mycket folk och tacos, mums!

Nu ska jag njuta av att vara hemmavid och kylan, det känns att det snart är vinter. Helt fantastiskt!
Allt har någonting positivt, det handlar om att vilja se det.











<3iNA

Puss-dagen!

Doobido!
Idag är det 11.11.11, alltså DUNDER PUSS dagen! Det blir pussdagen eftersom man vanliga dagar ska pussa någon 11.11 och 00.00 (: Och idag har det ju varit 11.11 hela dagen :D Det gillas! Jag älskar att ha något att fira för då har man en anledning till att fika! Diggar googles "11.11.11-skämt" :D Googla på: "Do a barrel roll" och "Tilt". Haha!

Hemma från Örnsköldsvik nu, känns skönt att ha ännu en träff överstökad. Jag kan säga att jag är besviken på att det inte kom en enda snöflinga! Imorgon blire Ljusdal och 18 års kalas (y)


Här är min PUSS-muffins! :D fika, fika, fika!







<3iNA

Ofantastisk dag!

Hohoo!
Vilken otroligt dålig dag! Började med att informationen för den nya kursen började 9.15... inte 13.15 som typ alla i klassen uppfattat det. Jag personligen skyller på skolans läroplattforms uppbyggnad, eftersom jag är så fantastisk och glamorös så kan det inte vara jag som missat den nya tiden. Jag beslutade snabbt att det var skolans fel eftersom dem har ett dåligt system att informera oss elever om tider etc.

Kom hem och skulle laga mat så lyckades jag bränna mig, tappa ner locket i stekpannan och Sofie råka smälta lite av skärbrädan på plattan. Har även fått ont i halsen för mina lägenhetsfönster häver in en massa kalluft, har ringt till HSB som lova att ringa upp mig.. dom ringde aldrig upp! Inte okej!
Nu ska jag äta kanelbulle och dricka te, det kan ju bara inte gå fel! (:

Btw, reklamen för Jameson är otroligt långsökt..?







"I can do everything better than you" - vi kör på de!
<3iNA

:D

Tjoobidoo!
Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska skriva, men det är för att jag är så fantastisk!
Idag ska jag ta det lugnt efter en fullspäckad helg, har pluggat lite.. ska nog pyssla på med min virkning så det blir en muffins nångång! OCH jag ska testa mitt nya Super Mario bros till Wii, hittills är jag inte så fascinerad av det. Avgudar fortfarande Mario bros till 8-bitars mer än nått annat (:

Imöra bär det av till Örnsköldsvik får se om man kanske ska dra fram vinter jackan, hoppas på snö snö snö! Jag tycker att det bör snöa där uppe vid den här tiden på året, annars blir jag besviken!





<3iNA

Första gången, är alltid först.

Tjabba, tjena, hallå!
Jag kan börja med att säga att jag har haft en blogg sen 2007, men aldrig skrivit i den. Vilken kan bero på att jag inte vet vad jag ska skriva, det finns så många ord så jag vet inte vilka jag ska välja. Men nu känner jag att det är dags att sätta igång.. Skippa att tänka på att prestera, bara köra!:D 

Det är galet hur man kan bli påmind av delar av ens liv man har glömt genom att se vissa föremål, höra vissa låtar eller ord. Något som får mej att minnas extra mycket är dofter, speciellt parfymer som jag eller personen som tillhör den delen av mitt liv använt. Ibland är det helt fantastiskt att minnas och känna hur allt kommer tillbaka till en och man fylls av känslorna man hade då. Andra gånger är det inte lika fantastiskt, men lärorikt, man ska aldrig glömma sig själv eller hur man har värderat. Allt har lärt oss alla till vad vi tillsammans är idag.




<3iNA

RSS 2.0